Escola de taekwondo

Pavelló Municipal d'Esports

El Patronat Municipal de l'Esport de L'Escala, us proposa l'escola de taekwondo per facilitar que els nens i nenes de L'Escala puguin gaudir d'aquesta pràctica esportiva com a eina fonamental per a la seva formació integral. Us oferim activitats adreçades a la progressió i perfeccionament d'aquesta art marcial, prioritzant que els infants gaudeixin d'un programa d'aprenentatge basat en l'educació dels valors com a eix vertebrador de l'activitat.

iniciació i perfeccionament del taekwondo
El taekwondo

El Taekwondo, ofereix molts beneficis a tots els practicants, el seu entrenament continuat, a més de preparar-nos físicament, també fa que la nostra ment sigui més àgil i estigui preparada per afrontar tots els problemes de la vida quotidiana. Als nens i a les nenes, els hi dona una seguretat personal, formant els seu caràcter al conviure amb uns reflexos que al futur formaran part de la seva personalitat.
Físicament dona força, potència, velocitat, elasticitat, coordinació i equilibri, però a més a més, mentalment ens ofereix concentració, reflexos, autocontrol i confiança en nosaltres mateixos, i amb això la nostra autoestima creix notablement. (F.C.T)

L'activitat

Els dilluns i dimecres. Del mes d'octubre a maig.
Dirigit a nens i nenes de 5 a 16 anys.
Pavelló Municipal d'Esports de L'Escala

Preus

Un diadilluns o dimecres  70€ / any
Dos diesdilluns i dimecres130€ / any

Horari

Grup 1  de 17:00 a 18:00 horesAl Pavelló d'Esports
Grup 2  de 18:00 a 19:00 hores Al Pavelló d'Esports
Grup 3  de 19:00 a 20:00 hores Al gimnàs de l'Escola

El Patronat d'Esports

La seu central

  • Email

    Pavelló d'Esports
  • Twitter

    C/ Rusiñol, 4 - L'Escala
  • Facebook

    Telèfon 972 772951

Ens trobaràs a