9a Travessa de L'Escala

26 D'AGOST DE 2017

Travessa 2200m i Cargolada 600m.

El Club Natació el Cargol, amb el suport del Patronat Municipal de L'Esport i la col.laboració del Club Nàutic L'Escala, organitza el dissabte 26 d'agost la 9a edició de la Travessa de L'Escala. Popular i ja tradicional travessia en aigues obertes amb un recorregut de 2200 metres, de la Platja de Riells a la Platja de L'Escala. Es portarà a terme l'últim dissabte d'agost dins els actes de celebració de la Festa Major de L'Escala.

Podreu gaudir de la Badia de L'Escala que des del 2011, ha entrat a formar part del club de les  Badies Més Belles del Món,  una distinció amb l'aval de la Unesco que en aquests moments només tenen una trentena de badies i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals d'aquest entorn.       El circuit »

Les inscripcions

Podreu formalitzar la vostra inscripció, del 10 de juliol al 24 d'agost, mitjançant l'aplicació TPV (on-line) de la pàgina web dels esports de L'Escala i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit. El preu és de 8€.

La data límit per fer la inscripció en efectiu al Pavelló de L'Escala serà fins al dijous 24 d'agost a les 20h.
El dissabte 26 d'agost no s'acceptaran inscripcions.      Les inscripcions »


8a Travessa de L'Escala

Cargolada de L'Escala
  LA TRAVESSA
 • Circuit de 2200 metres
 • Concentració: Platja de les Barques
 • Xips: Dissabte de 8'15h a 9'15h
 • Trasllat a Riells (amb vaixell) a les 9'15h
 • Sortida: Platja de Riells, 10'15h
Travessa de L'Escala
  LA CARGOLADA
 • Circuit de 600 metres
 • Concentració: Platja de les Barques
 • Xips: Dissabte de 10'15h a 11'15h
 • Sortida: Platja de les Barques
 • A les 11'15, al finalitzar la Travessa
Les curses

La Travessa sortirà a les 10'15h. de la Platja de Riells fins a la platja de les Barques, amb un recorregut total de 2200 metres.
La Cargolada sortirà de la Platja de L'Escala i donarà la volta a la Roca del Cargol, amb un recorregut total de 600 metres.

Els xips

Els xips s’hauran de recollir el mateix dissabte a la zona de concentració de 8'15h. a 9'15h per a La Travessa (2200m) i de 10'15h a 11'15h per a La Cargolada (600 m.), a La Riba (Platja de les Barques). Caldrà presentar-se una hora abans de les sortides i presentar el resguard de la inscripció.

Trofeus i obsequis

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de la general masculina i a les tres primeres classificades de la general femenina tan a la Travessa com a la Cargolada. També hi haurà trofeus pels primer classificat local, tant en categoria masculina com femenína.
L'organització pot demanar el D.N.I o similar per a poder comprovar l'any de naixement o dades de l'atleta. Els trofeus que no s'hagin recollit, al Pavelló d'Esports de L'Escala, tres mesos després de la prova no podran ser reclamats.

Pel nedador hi haurà samarreta tècnica, casquet de bany, refresc, fruita i galetes

El circuit

Podreu gaudir de la Badia de L'Escala que des del 2011, ha entrat a formar part del club de les   Badies Més Belles del Món, una distinció amb l'aval de la Unesco que en aquests moments només tenen una trentena de badies i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals d'aquest entorn.       Circuit 2200 m.     |          Circuit 600 m.

Travessa de L'Escala

Ubicació