3a Aquatló de L'Escala

Dissabte 1 de juliol de 2017

2,5 km. | 1000 metres | 2,5 km.

Amb el suport de la Federació Catalana de Triatló, organitzem el dissabte 1 de juliol la tercera edició de l'Aquatló de L'Escala que tindrà  lloc en el marc incomparable del nucli antic de L'Escala. Us proposem una atractiva aquatló on us sentireu captivats per un indret únic i privilegiat com és L'Escala i el seu entorn. La sortida i l'arribada serà  a La Platja de Riells.

L'aquatló és un esport combinat i de resistència en el qual l'atleta realitza dues disciplines en tres segments: cursa a peu (2,5 quilòmetres), natació (1.000 metres) i cursa a peu (2,5 quilòmetres). L'ordre és l'assenyalat i el cronòmetre no s'atura durant tota la competició.

Aquatló de L'Escala
Horari

De 8'30h. a 9'30h. Recollida de dorsals i xips.
8'30h. Obertura de boxes.
9'30h. Inici de la Prova.
Al boxes només s’hi pot deixar el material competitiu.

Inscripcions

Podreu formalitzar la vostra inscripció, del 2 al 29 de juny, mitjançant l'aplicació TPV (on-line) de la pàgina web dels esports de L'Escala i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit.

El preu és de 10€. La data límit per fer la inscripció en efectiu al Pavelló de L'Escala serà fins al dijous 29 de juny a les 20h. El dissabte 1 de juliol no s'acceptaran inscripcions           Inscripcions


Patronat d'Esports de L'Escala
  • A la Platja de Riells - A L'Escala
  • De 8:00h. a 9:30h. recollida de xips
  • A les 8.30 hores, obertura de boxes
  • La sortida la donarem a les 9.30 h.
Patronat d'Esports de L'Escala
  • Córrer 2,5 km / Natació 1 km / Córrer 2,5 km
  • Preu de la prova, 10€ per participant
  • Servei de guarda roba a la sortida
  • Samarreta tècnica i bossa pel corredor
Els circuits

Les distàncies de la prova seran, 2,5 km. de cursa a peu, 1000 metres de natació al mar i 2,5 km. de cursa a peu. La cursa discorre pel Passeig Lluís Albert i Passeig del Mar (circuit urbà). La natació amb un circuit de 1000 metres es farà a la Platja de Riells davant de la Creu Roja.

Podreu gaudir de la Badia de L'Escala que des del 2011, ha entrat a formar part del club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l'aval de la Unesco que en aquests moments només tenen una trentena de badies i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals d'aquest entorn           Els circuits

Pel corredor

Tots els participants rebran una samarreta tècnica commemorativa del 3er Aquatló de L'Escala.
Hi haurà  trofeus per als tres primers classificats de la general masculina i a les tres primeres classificades de la general femenina de l'Aquatló de L'Escala.           El reglament

Servei per guardar la roba.
Hi haurà avituallament a la zona d’arribada.

L’entrega de trofeus es realitzarà un cop hagi finalitzat el darrer participant i s'hagi elaborat la classificació.
L'organització pot demanar el D.N.I o similar per a poder comprovar l'any de naixement o dades de l'atleta.
Els trofeus que no s'hagin recollit, al Pavelló d'Esports de L'Escala, tres mesos després de la prova no podran ser reclamats.

Els esports a L'Escala

Ubicació