8a Mitja Marató d'Empúries

Diumenge 1 de maig de 2016

Campionat de Catalunya

Marcos Sanza (CA Valls Andorra) es proclama Campió de Catalunya de Mitja Marató amb un temps de 1h. 08' i 31" minuts, seguit d'Abderrazak Samaoui Ait Moussa (CA Vilafranca) amb un temps de 1h. 10´ i 45". i, en tercera posició, Ricard Pastó (AA Xatafolls), que arribava amb un temps de 1h. 10' i 46".

En categoria femenina, Hasna Bahom (F.C Barcelona) acabava la prova amb un temps d'1h. 20' i 37", seguida de Louise Brown (C.A.Sant Celoni), amb un temps de 1h. 24' i 47" i Enka Viñas (CA Granollers), en tercera posició, amb un temps de 1h. 26' i.59. En categoria local, entraven junts Rafa Rodríguez i Francesc Subirà (CA Flama 91), mentre que la primera dona local era Claudia Baudry.

Tot i les condicions climatològiques adverses que s'anunciaven, més de 1500 corredors i corredores van voler prendre la sortida de les diferents curses d'Empúries, la mitja marató, la cursa dels 10 km. i la marató infantil. Les ruïnes gregues i romanes d'Empúries van ser el testimoni de la sortida i de l'arribadade les proves en un entorn de gran bellesa.


La Mitja Marató d'Empúries La Mitja Marató
  • Diumenge 1 de maig de 2016
  • Museu d'Arqueologia d'Empúries
  • Sortida a les 8'30 hores.
  • Campionat de Catalunya 2016
8a Mitja Marató d'Empúries a L'Escala El circuit 21,095 km.
  • Circuit urbà de 21,095 quilòmetres
  • Certificats per la F.C Atletisme
  • Circuit urbà tancat al trànsit
  • Temps límit per la mitja, 3 hores
Una Mitja Marató romàntica

La Mitja Marató, 21,095 km., trancorre en el marc incomparable que formen L’Escala i Empúries. Podreu gaudir de la badia de L'Escala que ha entrat a formar part del Club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l'aval de la Unesco que només tenen en aquests moments una trentena de badies del món i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals del nostre entorn. L'Escala compta amb una llarga tradició històrica com a indústria anxovera, la reputació de l'anxova de L'Escala és d'àmbit mundial, mantenint l'elaboració artesanal amb productes totalment naturals.

8a Mitja Marató d'Empúries
La Fira del Corredor

La Fira del Corredor de la Marató d'Empúries es va celebrar, en el Pavelló d'Esports de L'Escala, el dissabte 30 d'abril de 11h. a 13h. del matí i de 16h. a 20h. de la tarda i es va fer coincidir amb la recollida dels dorsals. A partir de les 17h. tots els participants i els seus acompanyants van poder gaudir d’una degustació d'Anxoves de L'Escala.

Pavelló de L'Escala