14a Marató d'Empúries

Diumenge 1 de maig de 2016

Suspesa la 14a edició

Degut al fort vent de tramuntana, amb ràfegues de més de 100 km/h. es decidia suspendre la 14a edició de la Marató d'Empúries per tal de preservar la seguretat dels participants. Els 208 inscrits en aquesta prova eren convidats a afegir-se a la cursa de la Mitja Marató, que sí que s'ha disputat, i se'ls garantia la INSCRIPCIÓ GRATUÏTA per a la pròxima edició.

Tot i les condicions climatològiques adverses que s'anunciaven, més de 1500 corredors i corredores van voler prendre la sortida de les diferents curses d'Empúries, la mitja marató, la cursa dels 10 km. i la marató infantil. Les ruïnes gregues i romanes d'Empúries van ser el testimoni de la sortida i de l'arribada de les proves en un entorn de gran bellesa.


La Marató d'Empúries LA MARATÓ
  • Diumenge 1 de maig de 2016
  • Museu d'Arqueologia d'Empúries
  • Sortida a les 8'30 hores.
  • Atractiu circuit urbà
14a Marató d'Empúries a L'Escala EL CIRCUIT
  • Circuit urbà de 42,195 quilòmetres
  • Certificats per la F.C Atletisme
  • Circuit urbà tancat al trànsit
  • Temps límit per la marató, 6 hores
Una Marató romàntica

La Marató, 42,195km, trancorre en el marc incomparable que formen L’Escala i Empúries. Podreu gaudir de la badia de L'Escala que ha entrat a formar part del Club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l'aval de la Unesco que només tenen en aquests moments una trentena de badies del món i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals del nostre entorn. L'Escala compta amb una llarga tradició històrica com a indústria anxovera, la reputació de l'anxova de L'Escala és d'àmbit mundial, mantenint l'elaboració artesanal amb productes totalment naturals.

14a Marató d'Empúries
La Fira del Corredor

La Fira del Corredor de la Marató d'Empúries es va celebrar, en el Pavelló d'Esports de L'Escala, el dissabte 30 d'abril de 11h. a 13h. del matí i de 16h. a 20h. de la tarda i es va fer coincidir amb la recollida dels dorsals. A partir de les 17h. tots els participants i els seus acompanyants van poder gaudir d’una degustació d'Anxoves de L'Escala.

Pavelló de L'Escala