8a Cursa 10km d'Empúries

Diumenge 1 de maig de 2016

Els 10km. d'Empúries

A la Cursa dels 10km. d'Empúries el guanyador absolut era Lahcen Harbil (Califòrnia Sports), amb 33' i 37", seguit de David Gubau (La Sansi), amb 34' i 26", i en tercera posició, Paco Pintado (El Camuerro), amb 34' i 49".

En categoria femenina la guanyadora era Anna Subirana (CA Palafrugell), amb 40' i 56", seguida de la francesa Patricia Mennessier (Coureurs de Fond Castres), amb 44' i 03", i Rosa Matamala (TR-Esports Parra), amb 44' i 06".

En categoria local, els guanyadors en la prova dels 10 quilòmetres han estat els escalencs, Juan Antonio Pérez i Eva Sánchez.

Tot i les condicions climatològiques adverses que s'anunciaven, més de 1500 corredors i corredores van voler prendre la sortida de les diferents curses d'Empúries, la mitja marató, la cursa dels 10 km. i la marató infantil. Les ruïnes gregues i romanes d'Empúries van ser el testimoni de la sortida i de l'arribada de les proves en un entorn de gran bellesa.


La Mitja Marató d'Empúries Cursa dels 10km.
  • Diumenge 1 de maig de 2016
  • Museu d'Arqueologia d'Empúries
  • Sortida a les 8'40 hores
  • Des del Passeig d'Empúries
8a Mitja Marató d'Empúries a L'Escala El circuit
  • Circuit urbà de 10 quilòmetres
  • Certificats per la F.C Atletisme
  • Circuit urbà tancat al trànsit
  • Temps límit per la cursa, 3 hores
Una cursa romàntica

La Cursa d'Empúries, 10 km., trancorre en el marc incomparable que formen L’Escala i Empúries. Podreu gaudir de la badia de L'Escala que ha entrat a formar part del Club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l'aval de la Unesco que només tenen en aquests moments una trentena de badies del món i que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals del nostre entorn. L'Escala compta amb una llarga tradició històrica com a indústria anxovera, la reputació de l'anxova de L'Escala és d'àmbit mundial, mantenint l'elaboració artesanal amb productes totalment naturals.

8a Mitja Marató d'Empúries
La Fira del Corredor

La Fira del Corredor de la Marató d'Empúries es va celebrar, en el Pavelló d'Esports de L'Escala, el dissabte 30 d'abril de 11h. a 13h. del matí i de 16h. a 20h. de la tarda i es va fer coincidir amb la recollida dels dorsals. A partir de les 17h. tots els participants i els seus acompanyants van poder gaudir d’una degustació d'Anxoves de L'Escala.

Pavelló de L'Escala